Kennismaking

Wie zijn wij?

Wij zijn Joke en Marieke, twee zussen opgegroeid op de boerderij. Vanaf juni 2014 zijn wij gestart met agrarische kinderopvang op onze boerderij. Allebei hebben we jarenlang gewerkt in het onderwijs en hebben veel ervaring met kinderen. Sinds we zelf kinderen hebben is het ons pas echt goed zichtbaar geworden hoe zij kunnen genieten op de boerderij. Dit willen we graag ook aan uw kind bieden!
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het belangrijk dat kinderen veel bewegen in de buitenlucht en ervaringen opdoen in de natuur en met de dieren. Dit alles in een huiselijke sfeer met het gevoel van het grote gezin aan de keukentafel.

Team de Koebel
 

Wie werken er nog meer bij De Koebel?

Jill Snoeren, pedagogisch medewerkster

Hallo!

Ik ben Jill Snoeren, moeder van 2 dochters, Jemma en Jordan, en al heel wat jaren ervaring in de kinderopvang. Oorspronkelijk kom ik uit Zaandam, maar woon nu sinds 2007, met veel plezier, met mijn gezin in Saendelft. Ik hou van zonvakanties, lekker eten, lezen, sporten en leuke dingen doen met mijn gezin, familie of vrienden. Ik werk sinds de opening met heel veel plezier op de Koebel en geniet nog elke dag van het vele buiten zijn en de interactie met de dieren. Ik ben een van de vaste leidsters van de peutergroep en daar heb ik het enorm naar mijn zin!! Verder voer ik ook de plaatsingsgesprekken met nieuwe ouders en plan ik het wennen in.

Groetjes, Jill

Kaya Konijn, pedagogisch medewerkster

Hallo,

Ik ben Kaya en werk sinds juli 2014 met veel plezier bij de Koebel! Daarvoor heb ik als inval gewerkt bij verschillende locaties en een half jaar bij een BSO in Amsterdam. Ik ben opgegroeid in Nauerna met mijn ouders, zusje en twee honden. Ik vind het lekker om buiten te zijn en met de honden te lopen. Ook hou ik ervan om te tekenen, schilderen en om met vrienden te zijn. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij de Koebel is dat de kinderen vrijheid hebben en lekker buiten kunnen spelen. Ze kunnen heerlijk rustig knuffelen met de dieren en klimmen en rennen in de hooischuur. Buiten en op de boerderij leren ze een hoop, en zelf heb ik ook veel geleerd over de boerderij en de dieren!

Groetjes, Kaya

Jolanda v.d. Laan, pedagogisch medewerkster

Beste ouders,

Ik ben Jolanda v/d Laan en woon samen met mijn vriend Maikel in Assendelft. Samen zijn wij super trotse en blije ouders van onze zoon Lenny. Hij mag ook een dagje (woensdag) mee naar De Koebel. Al heel wat jaartjes werk ik in de kinderopvang en sinds december 2014 op De Koebel. Ik heb het ontzettend naar mijn zin hier. Naast de leuke en lieve collega's maken de kinderen en de dieren mij erg blij. Het is fijn om te zien dat de kinderen zo genieten van het buiten zijn en het omgaan met dieren. Wat is er nu leuker dan in het hooi spelen en een lammetje te aaien? Thuis vind ik het leuk om met mijn 2 katjes Puk en TJ te knuffelen en af te spreken met vrienden. Verdere hobby's zijn tennissen en natuurlijk wandelen met Lenny.

Groetjes, Jolanda

Anne van Leeuwen, pedagogisch medewerkster

Hallo,

Mijn naam is Anne van Leeuwen. Ik werk sinds december 2015 met veel plezier bij De Koebel. Ik werk fulltime op de babygroep het Uilennest. Wij genieten elke dag van de frisse boerderij lucht. We spelen lekker in de zandbak, bezoeken de kippen en de konijnen en maken een rondje over de boerderij. In de stallen pakken de kinderen een bezem of helpen ze de boer met het voeren van de koeien. Daar kan ik erg van genieten en ga daarom elke dag met plezier naar mijn werk! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Ik bezoek regelmatig de sportschool. In de weekenden doe ik leuke dingen met mijn familie of vrienden, zoals een dagje naar het strand of een stad bezoeken.

Groetjes, Anne

Natasja Kramer, pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Natasja Kramer en woon met mijn man en twee dochters Fleur en Lieve in Saendelft. In maart 2015 ben ik begonnen met werken bij De Koebel, daarvoor heb ik 5 jaar bij een ander kinderdagverblijf gewerkt. Ik kwam er op latere leeftijd achter dat ik graag met kinderen wilde werken. En ik heb toen naast mijn drukke gezin een SPW opleiding gedaan. Daar heb ik nog steeds geen spijt van. Ik werk 3 dagen in de week in de peutergroep. Ik ben een echt buitenmens en het werken bij De Koebel is echt genieten! In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak buiten te vinden met mijn hond of met de paarden in het bos. Verder hou ik veel van gezelligheid, lekker eten met mijn familie of vrienden. En kijk ik ook altijd uit naar leuke vakanties. Wil je nog meer van mij weten, dan mag je dat altijd even vragen!

Groetjes, Natasja

Marijke Rutte, pedagogisch medewerkster

Beste ouders,

Ik ben Marijke Rutte en heb in juli 2015 mijn diploma voor Pedagogisch Medewerker niveau 4 gehaald. Tijdens mijn opleiding heb ik twee keer een jaar stagegelopen bij verschillende kinderopvangorganisaties. Ik woon op een boerderij in Zaandam met mijn ouders en broers. Doordat ik op een boerderij ben opgegroeid, hou ik ervan om lekker buiten bezig te zijn. Ook vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en hou ik van lezen. In juli 2015 ben ik aangenomen bij de Koebel. Ik werk nu als vaste leidster 4 dagen in de week in de peutergroep. Ik vind de combinatie kinderen en boerderij heel leuk, omdat ik zelf weet hoe fijn het is om met de natuur en dieren te spelen als kind zijnde. En het is heel leuk om te zien hoe kinderen genieten en leren van de boerderij. Mocht u vragen hebben, kunt u dit altijd stellen!

Groetjes, Marijke

Lisanne Groenendijk, pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lisanne Groenendijk en ik ben sinds juni 2015 trotse leidster bij De Koebel. Ik werk vier dagen in het Uilennest (babygroep). Toen ik van school kwam, kon ik gelijk aan de slag. Een droom die uit kwam! De omgeving, de dieren en het gebouw spraken mij erg aan. Hoe fijn is dat.. mijn beroep uitoefenen op de boerderij! Ik heb het onwijs naar mijn zin en geniet alle dagen met alle kindjes die ik mag verzorgen. Vooral het boeren leven, de vrijheid, ruimtes en de huiselijke sfeer, zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Ik kan onwijs genieten van alle kindjes die op onderzoek uit gaan en zich steeds meer ontwikkelen en ik vind het fijn dat ze daar ook de ruimte voor hebben. Ondertussen leer ik ook steeds meer over de boerderij en van de VAK!

Groetjes, Lisanne

Laura Kooijman, pedagogisch medewerkster

Hallo,

Mijn naam is Laura Kooijman en ik werk sinds februari 2016 bij de Koebel. Ik vindt het heerlijk om naar mijn werk te gaan en te genieten van het samenzijn met de kinderen op de boerderij. Ik werk nu alle 5 de dagen op de BSO. Ook help op twee ochtenden in de week op kantoor. Ik verzorg de planning en onderhoud de contacten met nieuwe ouders. Met de BSO kinderen gaan we vaak het weiland in en ondernemen veel. Lekker spelen en niks moeten, alles mag! In mijn vrije tijd rijd ik vaak met de paarden door de bossen en over het strand. Ook heb ik thuis nog 2 poesjes, 2 konijnen en een hamster. Een echte beestenbende waar ik heel erg van kan genieten!

Groetjes, Laura

Petra Sman, pedagogisch medewerkster

Beste Ouders, 

Mijn naam is Petra Sman en ik woon in Assendelft samen met Peter en onze 2 jongens, Sepp en Lenn.
Ik hou heel erg van gezelligheid en samen zijn met familie en vrienden..

Al heel wat jaren draai ik mee in de kinderopvang, 
Na 21 jaar op 1 locatie gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. 
De Koebel was altijd mijn wens om te mogen werken. Sinds oktober 2018 ben ik aangenomen.
Ik mag nu beginnen als invalkracht, Ik ben daar erg blij mee en dat ga ik ook zeker doen met veel enthousiasme.
Fijn om veel in de buitenlucht te zijn, En te mogen genieten van de diertjes en van de blije gezichtjes van de kinderen. 

Groetjes Petra

Lotte Kerssens, pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lotte Kerssens. Samen met mijn vriend woon ik in Assendelft. Ik houd van lekker eten, met vriendinnen stappen en met mooi weer lekker ergens picknicken. In juni 2014 ben ik geslaagd als Pedagogisch medewerker niveau 3. Ik heb op verschillende locaties gewerkt als invalkracht. Maar mag nu met trots vertellen dat ik sinds april 2017 bij de Koebel werk als vaste leidster van de BSO. Om wat extra uren te kunnen maken, val ik ook veel in bij de dagopvang.

Lieve groetjes, Lotte

Hans (boer)

Kees & Klazien (boer en boerin met pensioen)

Jurgen (hulp-boer)