Kennismaking

Wie zijn wij?

Wij zijn Joke en Marieke, twee zussen opgegroeid op de boerderij. Vanaf juni 2014 zijn wij gestart met agrarische kinderopvang op onze boerderij. Allebei hebben we jarenlang gewerkt in het onderwijs en hebben veel ervaring met kinderen. Sinds we zelf kinderen hebben is het ons pas echt goed zichtbaar geworden hoe zij kunnen genieten op de boerderij. Dit willen we graag ook aan uw kind bieden!
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het belangrijk dat kinderen veel bewegen in de buitenlucht en ervaringen opdoen in de natuur en met de dieren. Dit alles in een huiselijke sfeer met het gevoel van het grote gezin aan de keukentafel.

Team de Koebel
 

Wie werken er nog meer bij De Koebel?

Dione Heijne, pedagogisch medewerkster

Hoi!

Mijn naam is Dione Heijne. Ik woon samen met mijn ouders in Krommenie. Ik ben begonnen als stagiaire bij de melkstal. Vanaf Juni 2021 werk ik hier en deed ik de bso. Sinds maart 2022 werk ik twee dagen in de Melkstal en de rest van de dagen op de bso. Hier heb ik ontzettend veel zin. Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht te zijn, samen met de kinderen op avontuur en onderzoek te gaan op de boerderij.
Ook houd ik ervan om leuke en sportieve activiteiten te doen, festivals bezoeken met mijn vrienden en tijd door te brengen met mijn familie.

Groetjes, Dione

Kaya Konijn, pedagogisch medewerkster

Hallo,

Ik ben Kaya en werk sinds juli 2014 bij de Koebel! Daarvoor heb ik als inval gewerkt bij verschillende locaties en een half jaar bij een BSO in Amsterdam. Ik ben opgegroeid in Nauerna en woon nu met mijn vriend in Assendelft. Ik vind het lekker om buiten te zijn, te tekenen, schilderen en om met vrienden te zijn. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij de Koebel is dat de kinderen vrijheid hebben en lekker buiten kunnen spelen. Ze kunnen heerlijk rustig knuffelen met de dieren en klimmen en rennen in de hooischuur. Buiten en op de boerderij leren ze een hoop, en zelf heb ik ook veel geleerd over de boerderij en de dieren!

Groetjes, Kaya

Jolanda v.d. Laan, pedagogisch medewerkster

Beste ouders,

Ik ben Jolanda v/d Laan en woon samen met mijn vriend Maikel in Assendelft. Samen zijn wij super trotse en blije ouders van onze zoon Lenny. Hij mag ook een dagje (woensdag) naar onze BSO. Al heel wat jaartjes werk ik in de kinderopvang en sinds december 2014 op De Koebel. Ik heb het ontzettend naar mijn zin hier. Naast de leuke en lieve collega's maken de kinderen en de dieren mij erg blij. Het is fijn om te zien dat de kinderen zo genieten van het buiten zijn en het omgaan met dieren. Wat is er nu leuker dan in het hooi spelen en een lammetje te aaien? Thuis vind ik het leuk om met mijn kat TJ te knuffelen en af te spreken met vrienden. Verdere hobby's zijn tennissen en natuurlijk leuke dingen doen met mijn gezinnetje.

Groetjes, Jolanda

Margot van Egmond, pedagogisch medewerkster

Beste ouders,

Ik ben Margot van Egmond en ik woon samen met  Rob en mijn 3 kinderen Merel, Luuk en Sofie al mijn hele leven in het gezellige Assendelft. Ik werk al 26 jaar in de kinderopvang wat ik nog steeds met veel enthousiasme doe. In september 2020 ben ik in dienst gekomen op de Koebel wat ik geweldig vind. Een gezellig team, het buiten zijn, de ruimte en de kinderen en dieren om mij heen vind ik heerlijk!  Inmiddels heb ik al veel geleerd over de koeien en schapen en wat er allemaal bij komt kijken op de boerderij. Ik ben begonnen als flex leidster, maar al snel had ik mijn plek gevonden op de bso wat ik 4 middagen doe. In mijn vrije tijd geniet ik van de gezelligheid met mijn gezin, met vrienden en familie leuke dingen doen. Ik zal jullie vast tegenkomen in de wandelgangen!

Groetjes, Margot

Marijke Rutte, pedagogisch medewerkster

Hallo!

Ik ben Marijke Rutte en ik werk sinds juli 2015 met veel plezier bij de Koebel. Ik heb een paar jaar op de peutergroep gewerkt en sinds januari 2020 werk ik op de babygroep. En inmiddels doe ik naast het werken met baby's twee middagen bso. Ik woon op een boerderij in Zaandam met mijn ouders en broers en met honden, katten, koeien, schapen en kippen. Ik hou van gezelligheid, leuke avondjes met vrienden, lezen en festivals bezoeken. Ik vind het heerlijk om te zien hoe de kinderen genieten van het buiten spelen, de dieren, de natuur en hoe snel ze leren over de boerderij! Zo ben ik ook opgegroeid en het is superleuk dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken!

Groetjes Marijke 

Petra Sman, pedagogisch medewerkster

Beste Ouders, 

Mijn naam is Petra Sman en ik woon in Assendelft samen met Peter en onze 2 jongens, Sepp en Lenn.
Ik hou heel erg van gezelligheid en samen zijn met familie en vrienden..
Al heel wat jaren draai ik mee in de kinderopvang, 
Na 21 jaar op 1 locatie gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. 
De Koebel was altijd mijn wens om te mogen werken. Sinds oktober 2018 ben ik aangenomen.
Ik werk hier twee om drie dagen in de Melkstal. Ik ben daar erg blij mee en dat doe ik ook zeker met veel enthousiasme.
Fijn om veel in de buitenlucht te zijn, En te mogen genieten van de diertjes en van de blije gezichtjes van de kinderen. 

Groetjes Petra

Lotte Kerssens, pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lotte. Samen met mijn man Peter woon ik in Assendelft. Wij zijn in november 2020 trotse ouders geworden van ons dochtertje Yara! Ik houd er van om gezellig samen een wandeling te maken of met familie of vrienden lekker uit eten te gaan of een spelletje te doen. Sinds april 2017 werk ik bij de Koebel. Eerst heb ik bij de BSO gewerkt, maar ga nu 3 dagen op de peutergroep werken waar ik erg veel zin in heb. Ik houd van de natuur en het buitenleven. Lekker van alles ontdekken, naar de bloemetjes en de diertjes kijken. De kinderen hebben veel vrijheid niks moet dat vind ik juist zo fijn bij de Koebel. Veel kinderen vinden het erg leuk om de boer te helpen en steken er een hoop van op. Ik leer ook elke dag weer wat meer van de boerderij!

Lieve groetjes, Lotte

Stephanie Lindhout, pedagogisch medewerker

Hoi,

Mijn naam is Stephanie Lindhout en ben 23 jaar oud. Ik ben hier begonnen als stagiair op de maandag en dinsdag. Sinds de zomervakantie van 2020 ben ik in dienst en werkte ik twee dagen in de Melkstal. Sinds maart 2022 werk ik drie dagen in het Uilennest. Ik heb het hier erg naar mijn zin met alle kinderen en collega's. Heerlijk in de buitenlucht, tussen de koeien en schapen. Mijn hobby’s zijn met familie en vrienden zijn en heerlijk creatief bezig zijn. Mooi in de natuur zijn vind ik geweldig, daarom is deze werkplek helemaal voor mij. 

Groetjes, Stephanie

Pedagogisch Medewerker

Hai,

Ik ben Jill Snoeren en woon samen met mijn man en 2 dochters in Assendelft. Voor sommige ouders ben ik een bekend gezicht aangezien ik al 6 jaar met veel plezier bij de Koebel heb gewerkt! Ik hou van lezen, muziek en lekker uit eten met familie of vrienden. Daarnaast ga ik graag naar het theater, een concert of een festival! Na jaren als vaste leidster op de groep gewerkt te hebben, kunnen jullie mij nu op alle groepen tegenkomen als inval. Ik kijk ernaar uit om weer lekker met de kinderen naar buiten te gaan, lange wandelingen te maken naar het weiland, te spelen in de regen en de modderplassen en te genieten van alle dieren!

Tot gauw, groetjes Jill

Kees & Klazien (boer en boerin met pensioen)

Jurgen (hulp-boer)