Kennismaking

Wie zijn wij?

Wij zijn Joke en Marieke, twee zussen opgegroeid op de boerderij. Vanaf juni 2014 zijn wij gestart met agrarische kinderopvang op onze boerderij. Allebei hebben we jarenlang gewerkt in het onderwijs en hebben veel ervaring met kinderen. Sinds we zelf kinderen hebben is het ons pas echt goed zichtbaar geworden hoe zij kunnen genieten op de boerderij. Dit willen we graag ook aan uw kind bieden!
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het belangrijk dat kinderen veel bewegen in de buitenlucht en ervaringen opdoen in de natuur en met de dieren. Dit alles in een huiselijke sfeer met het gevoel van het grote gezin aan de keukentafel.

Team de Koebel
 

Wie werken er nog meer bij De Koebel?

Kaya Konijn, pedagogisch medewerkster

Hallo,

Ik ben Kaya en werk sinds juli 2014 met veel plezier bij de Koebel! Daarvoor heb ik als inval gewerkt bij verschillende locaties en een half jaar bij een BSO in Amsterdam. Ik ben opgegroeid in Nauerna met mijn ouders, zusje en twee honden. Ik vind het lekker om buiten te zijn en met de honden te lopen. Ook hou ik ervan om te tekenen, schilderen en om met vrienden te zijn. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij de Koebel is dat de kinderen vrijheid hebben en lekker buiten kunnen spelen. Ze kunnen heerlijk rustig knuffelen met de dieren en klimmen en rennen in de hooischuur. Buiten en op de boerderij leren ze een hoop, en zelf heb ik ook veel geleerd over de boerderij en de dieren!

Groetjes, Kaya

Jolanda v.d. Laan, pedagogisch medewerkster

Beste ouders,

Ik ben Jolanda v/d Laan en woon samen met mijn vriend Maikel in Assendelft. Samen zijn wij super trotse en blije ouders van onze zoon Lenny. Hij mag ook een dagje (woensdag) mee naar De Koebel. Al heel wat jaartjes werk ik in de kinderopvang en sinds december 2014 op De Koebel. Ik heb het ontzettend naar mijn zin hier. Naast de leuke en lieve collega's maken de kinderen en de dieren mij erg blij. Het is fijn om te zien dat de kinderen zo genieten van het buiten zijn en het omgaan met dieren. Wat is er nu leuker dan in het hooi spelen en een lammetje te aaien? Thuis vind ik het leuk om met mijn 2 katjes Puk en TJ te knuffelen en af te spreken met vrienden. Verdere hobby's zijn tennissen en natuurlijk wandelen met Lenny.

Groetjes, Jolanda

Marijke Rutte, pedagogisch medewerkster

Hallo!

Ik ben Marijke Rutte en ik werk sinds juli 2015 met veel plezier bij de Koebel. Ik heb een paar jaar op de peutergroep gewerkt en sinds januari 2020 werk ik op de babygroep. Ik woon op een boerderij in Zaandam met mijn ouders en broers en met honden, katten, koeien, schapen en kippen. Ik hou van gezelligheid, leuke avondjes met vrienden, lezen en festivals bezoeken. Ik vind het heerlijk om te zien hoe de kinderen genieten van het buiten spelen, de dieren, de natuur en hoe snel ze leren over de boerderij! Zo ben ik ook opgegroeid en het is superleuk dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken!

Groetjes Marijke 

Lisanne Groenendijk, pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lisanne en ik woon samen met mijn vriend Michael in Assendelft. In augustus 2020 zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Lucas. Het is elke dag een feestje met hem en we genieten volop! Als hij twee jaar is komt hij ook gezellig op de Koebel spelen. Ik werk hier sinds juni 2015. Op maandag werk ik op kantoor en doe ik administratieve werkzaamheden en op dinsdag en donderdag sta ik in het Uilennest. De omgeving, de dieren, de vrijheid, de huiselijke sfeer van het gebouw en mijn fijne collega’s, zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Het is een fantastische plek om te zijn en vooral voor de kinderen een omgeving waarin zij helemaal zichzelf mogen zijn en onwijs veel leren! Buiten het werk geniet ik erg van mijn leven als moeder, ben ik graag buiten en sport ik graag en vind ik het heel fijn om met familie en vrienden te zijn en leuke dingen samen te doen.

Liefs, Lisanne

Laura Kooijman, pedagogisch medewerkster

Hallo,

Mijn naam is Laura Kooijman en ik werk sinds februari 2016 bij de Koebel. Ik vindt het heerlijk om naar mijn werk te gaan en te genieten van het samenzijn met de kinderen op de boerderij. Ik werk nu alle 5 de dagen op de BSO. Ook help ik twee ochtenden in de week op kantoor. Ik verzorg de planning en onderhoud de contacten met nieuwe ouders. Met de BSO kinderen gaan we vaak het weiland in en ondernemen veel. Lekker spelen en niks moeten, alles mag! In mijn vrije tijd rijd ik vaak met de paarden door de bossen en over het strand. Ook heb ik thuis nog 2 poesjes en 2 konijntjes. Een echte beestenbende waar ik heel erg van kan genieten! Tot ziens!

Groetjes, Laura

Petra Sman, pedagogisch medewerkster

Beste Ouders, 

Mijn naam is Petra Sman en ik woon in Assendelft samen met Peter en onze 2 jongens, Sepp en Lenn.
Ik hou heel erg van gezelligheid en samen zijn met familie en vrienden..
Al heel wat jaren draai ik mee in de kinderopvang, 
Na 21 jaar op 1 locatie gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. 
De Koebel was altijd mijn wens om te mogen werken. Sinds oktober 2018 ben ik aangenomen.
Ik werk hier twee om drie dagen in de Melkstal. Ik ben daar erg blij mee en dat doe ik ook zeker met veel enthousiasme.
Fijn om veel in de buitenlucht te zijn, En te mogen genieten van de diertjes en van de blije gezichtjes van de kinderen. 

Groetjes Petra

Lotte Kerssens, pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lotte. Samen met mijn man Peter woon ik in Assendelft. Wij zijn in november 2020 trotse ouders geworden van ons dochtertje Yara! Ik houd er van om gezellig samen een wandeling te maken of met familie of vrienden lekker uit eten te gaan of een spelletje te doen. Sinds april 2017 werk ik bij de Koebel. Eerst heb ik bij de BSO gewerkt, maar ga nu 3 dagen op de peutergroep werken waar ik erg veel zin in heb. Ik houd van de natuur en het buitenleven. Lekker van alles ontdekken, naar de bloemetjes en de diertjes kijken. De kinderen hebben veel vrijheid niks moet dat vind ik juist zo fijn bij de Koebel. Veel kinderen vinden het erg leuk om de boer te helpen en steken er een hoop van op. Ik leer ook elke dag weer wat meer van de boerderij!

Lieve groetjes, Lotte

Lisette Reijne, pedagogisch medewerkster

verhaaltje volgt nog 

 

 

 

 

 

Stephanie Lindhout, pedagogisch medewerker

Hoi,

Mijn naam is Stephanie Lindhout en ben 23 jaar oud. Ik ben hier begonnen als stagiair op de maandag en dinsdag. Sinds de zomervakantie van 2020 ben ik in dienst en werk ik twee vaste dagen in de Melkstal. Daarnaast val ik regelmatig in. Ik heb het hier erg naar mijn zin met alle kinderen en collega's. Heerlijk in de buitenlucht, tussen de koeien en schapen. Mijn hobby’s zijn met familie en vrienden zijn en heerlijk creatief bezig zijn. Mooi in de natuur zijn vind ik geweldig, daarom is deze werkplek helemaal voor mij. 

Groetjes, Stephanie

Kees & Klazien (boer en boerin met pensioen)

Jurgen (hulp-boer)