Welkom op de site van agrarische kinderopvang De Koebel

De Koebel is een professionele kinderopvang op een boerderij in Assendelft. Gelegen dichtbij het centrum van Assendelft en uniek in de regio. Wij bieden kleinschalige, agrarische kinderopvang volgens de formule van de Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK). Dit betekent dat we kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aanbieden midden in een natuurlijke, landelijke omgeving. Kinderen krijgen hier alle ruimte om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen, te leren en te groeien.

Onze kinderopvang is geopend van maandag tot en met vrijdag. In de dagopvang hebben we plaats voor 29 kinderen (leeftijd: 10 weken tot 4 jaar). Daarnaast is er plaats voor 22 kinderen in de naschoolse opvang (basisschoolleeftijd).

Wij hopen dat u via onze site de nodige informatie over kinderopvang De Koebel verkrijgt. Mocht u na het bekijken van onze site nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan door middel van het invullen van het contactformulier, maar als u het prettiger vindt om de telefoon te pakken dan mag u ons ook altijd bellen.

Wij wensen u een plezierig verblijf op onze website!

Het laatste nieuws

Plaatsingsinformatie dagopvang en BSO

Dagopvang:
Wegens grote belangstelling is de wachtlijst momenteel overvol. Vandaar dat wij tijdelijk geen nieuwe kinderen plaatsen op de wachtlijst voor de dagopvang.

Naschoolse- en vakantieopvang (BSO):
Bij de BSO zijn op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties nog voldoende plaatsen beschikbaar. Op maandag, dinsdag en donderdag is ook de wachtlijst voor de BSO tijdelijk gesloten.

Zodra de wachtlijsten weer open gaan melden we dit op de website.

Team De Koebel

23-10-2018

Inspiratievideo IKK voor ouders